• Company Announcements

Detection Technology Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Detection Technology Oyj Yhtiötiedote 20.9.2017 klo 15.00

Detection Technology Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Detection Technology Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 20.9.2017 Espoossa.

Hallituksen jäsenten lukumäärästä päättäminen

Ylimääräinen yhtiökokous päätti korottaa hallituksen jäsenten lukumäärää yhdellä (1), jolloin hallituksessa on kuusi (6) varsinaista jäsentä.

Hallituksen jäsenten valitseminen

Ylimääräinen yhtiökokous päätti valita hallitukseen uusina jäseninä Hannu Syrjälän ja Pasi Kootan toimikaudeksi, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

Yhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa hallituksen jäseneksi valittu Ari Saarenmaa on ilmoituksensa mukaisesti jättänyt hallituksen jäsenen tehtävänsä. Hallituksen kokoonpano on siten Andreas Tallberg, Petri Niemi, Heikki Allonen, Henrik Roos, Pasi Koota ja Hannu Syrjälä.

Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä Detection Technology Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.deetee.com viimeistään 4.10.2017.

Detection Technology Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Hannu Martola, Toimitusjohtaja
+358 500 449 475
hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenkuvantamislaitteiden järjestelmien ja komponenttien toimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto kasvoi 77 prosenttia 76 miljoonaan euroon vuonna 2016. Yhtiöllä on yli 200 asiakasta 40 maassa. Detection Technology työllistää yli 400 henkilöä Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset mediat
www.deetee.com