• Company Announcements

Sari Näkki nimitetty Detection Technologyn henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Detection Technology Oyj yhtiötiedote 23.8.2018 klo 9.00

Sari Näkki nimitetty Detection Technologyn henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Sari Näkki (s. 1971, KTM) on nimitetty Detection Technology -konsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän tulee vastaamaan konsernin henkilöstöjohtamisesta globaalisti.

Sari Näkki aloittaa tehtävässä 26.9.2018 ja raportoi toimitusjohtaja Hannu Martolalle. Konsernin nykyinen henkilöstöjohtaja Han Ming on päättänyt siirtyä toisen yhtiön palvelukseen.

Sari Näkillä on yli 15 vuoden kokemus henkilöstöhallinnon johtotehtävistä. Hän siirtyy Detection Technology Oyj:lle Arctia Oy:sta, jossa hän toimii henkilöstöjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt henkilöstöhallinnon johtotehtävissä muun muassa Nordean, Otiksen, Enston ja Kempin palveluksessa.

Detection Technology Oyj

Lisätietoja:
Hannu Martola, Toimitusjohtaja
+358 500 449 475
hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto kasvoi 18 prosenttia 89 miljoonaan euroon vuonna 2017. Yhtiöllä on 240 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on yli 450 henkilöä Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Key media
www.deetee.com