• Company Announcements

Sari Holopainen nimitetty Detection Technologyn henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Detection Technology Oyj yhtiötiedote 19.8.2020 klo 13.00

Sari Holopainen nimitetty Detection Technologyn henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Sari Holopainen (s. 1975, KM) on nimitetty Detection Technologyn henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän tulee vastaamaan konsernin henkilöstöhallinnosta ja henkilöstön kehittämisestä globaalisti. Sari Holopainen aloittaa tehtävässä 30.9.2020 ja raportoi toimitusjohtaja Hannu Martolalle.

Sari Holopaisella on yli 15 vuoden kokemus henkilöstöhallinnon johto- ja asiantuntijatehtävistä kansainvälisissä organisaatioissa. Hän siirtyy Detection Technologyn palvelukseen kyberturvallisuusyhtiö F-Securelta, jossa hän on viimeksi toiminut operatiivisesta HR:stä vastaavana johtajana. F-Securelle hän siirtyi UPM-Kymmenen palveluksesta vuonna 2012, ja sitä ennen hän työskenteli Nokialla.

Detection Technology Oyj
 

Lisätietoja
Hannu Martola, toimitusjohtaja
+358 500 449 475, hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön Nasdaq First North GM -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto oli 102 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiöllä on 280 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on noin 500 henkilöä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.deetee.com