• Company Announcements

Muutos Detection Technologyn johtoryhmässä

Detection Technology Oyj yhtiötiedote 23.4.2020 klo 9.00

Muutos Detection Technologyn johtoryhmässä

Detection Technologyn henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Sari Näkki on päättänyt jättää tehtävänsä konsernin palveluksessa 30. huhtikuuta 2020 alkaen. Hän on työskennellyt Detection Technologyn palveluksessa vuodesta 2018 lähtien. Yhtiö käynnistää uuden henkilöstöjohtajan rekrytointiprosessin.

”Sarilla on ollut merkittävä rooli konsernitason henkilöstöhallinnon kehittämisessä. Lisäksi hänellä oli avainrooli ostamamme ranskalaisen MultiX-liiketoiminnan integroinnissa kuten myös uuden Kiinan tehtaamme perustamisessa Wuxiin. Kiitän Saria hänen panoksesta yhtiömme hyväksi, ja toivotan hänelle menestystä tulevaan”, sanoo Hannu Martola, Detection Technologyn toimitusjohtaja.

Detection Technology Oyj
 

Lisätietoja:
Hannu Martola, toimitusjohtaja
+358 500 449 475
hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön Nasdaq First North GM -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto oli 102 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiöllä on 280 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on noin 500 henkilöä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.deetee.com