• Press Releases

Kutsu Detection Technologyn puolivuosikatsauksen webcastiin

Detection Technology Oyj lehdistötiedote 27.7.2022 kello 13.00

Detection Technology julkaisee puolivuosikatsauksen keskiviikkona 3.8.2022 kello 9.00. Yhtiön toimitusjohtaja Hannu Martola esittelee toisen vuosineljänneksen ja tammi-kesäkuun 2022 tuloskehitystä ja tapahtumia analyytikoille, sijoittajille ja median edustajille samana päivänä pidettävässä webcast-lähetyksessä. Englanninkielinen, suora verkkolähetys alkaa kello 13.00.

Linkki lähetykseen julkaistaan ennen tilaisuuden alkamista yhtiön verkkosivuilla (investors, webcasts). Lähetyksen tallenne on katsottavissa myöhemmin samassa paikassa.

Yhtiötä seuraavat analyytikot on kutsuttu seuraamaan lähetystä paikan päälle osoitteeseen A Grid, Otakaari 5A, Espoo. Tervetuloa!

Detection Technology Oyj

Lisätietoja
Hannu Martola, toimitusjohtaja
+358 500 449 475, hannu.martola@nulldeetee.com

Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön ratkaisut ulottuvat sensorikomponenteista optimoituihin ilmaisinjärjestelmiin, joissa on mikropiirejä, elektroniikkaa, mekaniikkaa, ohjelmistoja ja algoritmeja. Sillä on toimipisteitä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC. www.deetee.com