• Company Announcements

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2022 julkaistu

Detection Technology Oyj yhtiötiedote 2.3.2023 klo 10.00

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2022 julkaistu

Detection Technology Oyj:n vuosikatsaus ja tilinpäätös 2022 on julkaistu. Raportit löytyvät yhtiön verkkosivuilta (https://www.deetee.com/reports-and-presentations/annual-reviews/annual-review-2022/) ja tämän tiedotteen liitteenä. Vuosikatsaus ja tilinpäätös ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Detection Technology on tänään julkaissut myös selvityksensä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2022. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla englanniksi osoitteessa https://www.deetee.com/corporate-governance/.

Detection Technology Oyj
Hallitus

Lisätietoja
Hannu Martola, toimitusjohtaja
+358 500 449 475, hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön Nasdaq First North GM -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisu- ja palvelutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön ratkaisut ulottuvat sensorikomponenteista optimoituihin ilmaisinjärjestelmiin, joissa on mikropiirejä, elektroniikkaa, mekaniikkaa, ohjelmistoja ja algoritmeja. Sillä on toimipisteitä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.deetee.com

Attachments: Detection Technology Oyj vuosikatsaus 2022 (pdf)