• Company Announcements

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2018 julkaistu

Detection Technology Oyj Yhtiötiedote 7.3.2019 klo 10.00

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2018 julkaistu

Detection Technology Oyj:n vuosikatsaus ja tilinpäätös 2018 on julkaistu. Raportit löytyvät yhtiön verkkosivuilta www.deetee.com/investors ja tämän tiedotteen liitteenä. Vuosikatsaus ja tilinpäätös ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Detection Technology on tänään julkaissut myös selvityksensä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2018. Selvitys on laadittu suomalaisten listayhtiöiden hallinnointikoodin suosituksen mukaisesti. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla englanniksi osoitteessa https://www.deetee.com/investors/corporate-governance/.

Detection Technology Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Hannu Martola
Toimitusjohtaja
+358 500 449 475, hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto oli 94 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiöllä on 240 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.deetee.com

Attachments: Detection Technology Oyj Vuosikatsaus 2018 (pdf)