• Company Announcements

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2016 julkaistu

Detection Technology Oyj Yhtiötiedote 1.3.2017 klo 09.00

Detection Technologyn vuosikatsaus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2016 julkaistu

Detection Technology Oyj:n vuosikatsaus ja tilinpäätös 2016 on julkaistu. Raportit löytyvät yhtiön verkkosivuilta www.deetee.com/investors ja tämän tiedotteen liitteenä. Vuosikatsaus ja tilinpäätös ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Detection Technology on tänään julkaissut myös selvityksensä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2016. Selvitys on laadittu suomalaisten listayhtiöiden hallinnointikoodin suosituksen mukaisesti. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla englanniksi osoitteessa https://www.deetee.com/investors/corporate-governance/.

Detection Technology Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Hannu Martola, Toimitusjohtaja
+358 500 449 475
hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenkuvantamislaitteiden järjestelmien ja komponenttien toimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto kasvoi 77 prosenttia 76 miljoonaan euroon vuonna 2016. Yhtiöllä on yli 200 asiakasta 40 maassa. Detection Technology työllistää yli 400 henkilöä Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.deetee.com

Attachments: Detection Technology Oyj Vuosikatsaus ja Tilinpäätös 2016 (pdf)