• Company Announcements

Detection Technologyn osakkeenomistajien nimitystoimikunta muodostettu

Detection Technology Oyj yhtiötiedote 3.9.2020 kello 12.00

Detection Technologyn osakkeenomistajien nimitystoimikunta muodostettu

Detection Technologyn osakkeenomistajien nimitystoimikunta on muodostettu 1.9.2020 omistustilanteen mukaisesti. Nimitystoimikunnan puheenjohtajaksi on valittu Ahlström Capitalin toimitusjohtaja Lasse Heinonen Ac Invest Seven B.V:n edustajana, sekä jäseniksi OP-Rahastoyhtiön hallituksen jäsen Kalle Saariaho OP-sijoitusrahastojen ja johtaja Pekka Pajamo Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman edustajina. Detection Technologyn hallituksen puheenjohtaja Hannu Syrjälä toimii toimikunnan asiantuntijana. Nimitystoimikunnan järjestäytymiskokous pidettiin 3.9.2020.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta valmistelee ja esittelee yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten palkitsemisesta ja lukumäärästä sekä ehdotuksen hallituksen jäsenistä. Toimikunta toimittaa ehdotuksensa Detection Technologyn hallitukselle viimeistään 29.1.2021 seuraavaa varsinaista yhtiökokousta varten.

Nimitystoimikuntaan valitaan kolme jäsentä, joista yhtiön kolme suurinta osakkeenomistajaa ovat kukin oikeutettuja nimeämään yhden jäsenen. Yhtiön suurimmat osakkeenomistajat määräytyvät omistajatietojen perusteella, jotka on rekisteröity Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon seuraavaa varsinaista yhtiökokousta edeltävän syyskuun ensimmäisenä arkipäivänä. Detection Technologyn kulloinenkin hallituksen puheenjohtaja toimii nimitystoimikunnan asiantuntijana, mutta hän ei ole toimikunnan varsinainen jäsen eikä hänellä ole äänivaltaa.

Detection Technology Oyj

Lisätietoja
Hannu Martola, toimitusjohtaja
+358 500 449 475, hannu.martola@nulldeetee.com

Nordea toimii yhtiön Nasdaq First North GM -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology Oyj
Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto oli 102 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiöllä on 280 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on noin 500 henkilöä Suomessa, Kiinassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle kaupankäyntitunnuksella DETEC.

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.deetee.com