• Company Announcements

Detection Technology Oyj:n hallituksen uusi kokoonpano

Detection Technology Oyj Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus 16.3.2015 klo 08:45  

Detection Technology Oyj:n varsinainen yhtiökokous 12.2.2015 päätti yhtiön hallituksen uudesta kokoonpanosta, edellyttäen, että yhtiön osakkeet listataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle ja että uuden hallituksen toimikausi alkaisi 16.3.2015 tai sellaisena ajankohtana, kun kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkaa First North -markkinapaikalla.

Kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkaa tänään 16.3.2015, jolloin myös uuden hallituksen toimikausi alkaa. Detection Technology Oyj:n hallitus koostuu 16.3.2015 lähtien viidestä varsinaisesta jäsenestä: Heikki Allonen, Petri Niemi, Henrik Roos, Ari Saarenmaa ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Tallberg. Heikki Allonen ja Henrik Roos ovat hallituksen uusia jäseniä.    

Detection Technology Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
Detection Technology Oyj

Hannu Martola, toimitusjohtaja          
+358 500 449475                            
hannu.martola@nulldeetee.com                               

Nordea toimii yhtiön First North -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana.

Detection Technology lyhyesti
Detection Technology kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy röntgenkuvantamislaitteiden komponentteja ja järjestelmiä lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiö toimii Espoossa, Oulussa, Pekingissä, Hongkongissa ja Bostonissa. Vuonna 2014 Detection Technologyn liikevaihto oli yhteensä 33 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoittomarginaali 12 prosenttia (raportoitu liikevoittomarginaali 9 prosenttia).
Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaqin First North Finland -markkinapaikalle.

JAKELU:

NASDAQ QMX Helsinki
Key Media
www.deetee.com